Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu www.motopark.cz.
 
1.
 Společnost: 2M Power s.r.o.
Sídlo spol.: Opavská 5637, 722  00 Ostrava - Třebovice
IČ:   28587227
DIČ:   CZ28587227
Spisová zn.: C 56349 vedená u Krajského soudu v Ostravě 
 
(dále jen „prodávající“ nebo „správce“) 
 
zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zejména následující osobní údaje:
 
- jméno  - příjmení - e-mailovou adresu  - telefonní číslo  - adresu
 
2. 
 Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožadujeli jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
 
3. 
 Zpracování osobních údajů je prováděno společností 2M Power s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
 
- technická správa e-shopu zajištěna společností RELIGIS s.r.o. se sídlem Spojů 835/2, Ostrava – Poruba - poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
 
Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
 
4. 
 Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na e-mailové adrese lucie.kovalovska@motopark.cz.
 
5. 
 Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.motopark.cz, spolupracuje s nákupním portálem Heureka.cz.
 
Vaše spokojenost s nákupem se zjišťuje prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je e-shop zapojen. Ty jsou Vám zasílány pokaždé, když na e-shopu
nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete.
 
Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky se provádí na základě oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování Vaší spokojenosti s nákupem na e-shopu www.motopark.cz.
 
Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování Vaší zpětné vazby a analýz tržního postavení je využíváno zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu je pro tyto účely povoleno předávat informace o zakoupeném zboží a Vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání emailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely.
 
Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem.
 
6. 
 Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.motopark.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
 
- měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách - základní funkčnosti webových stránek - zlepšení cílení reklamy - předvyplnění online formulářů - uchování zvoleného obsahu „Košíku“ - uchování rozpracované objednávky
 
Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
 
Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možno nastavit v rámci nastavení prohlížeče. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
 
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
 
Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
 
- poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; - poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA; - poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; - poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR;
 
7. 
 Upozornění, dle Nařízení máte právo:
 
- na zrušení zasílání obchodních sdělení kdykoliv - na vznášení námitek proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce - požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme - vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit - požadovat omezení zpracování osobních údajů
- požadovat výmaz těchto osobních údajů, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce - na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy - požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů - na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením - podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz)
 
Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte písemně prostřednictvím emailu na lucie.kovalovska@motopark.cz. Zpracování žádosti bude provedeno bez zbytečného odkladu